dimecres

V CANICROSS DE PALAFOLLS



El diumenge 12 d'abril tindrà lloc el V Canicross organitzat per l'associació Amics dels Animals de Palafolls. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a amicsanimalspalafolls@gmail.com, a la mateixa protectora, al Centre Veterinari NG o a la clínica veterinària Rodamon. 
El recorregut serà d'uns 8 km amb poc desnivell. L'arc de sortida estarà situat a la plaça Valls d'Ax a les 10 h. Els participants cal que hi estiguin una hora abans.
El canicross és un esport que consisteix a córrer juntament amb un gos que es troba unit al cos mitjançant un arnés. Normalment la superfície sobre la qual es practica és la terra. Les competicions es regeixen per unes normatives: els gossos han de trobar-se en bones condicions físiques, ser majors d'1 any i superen un control veterinari; si s'adverteixen comportaments en el gos que puguen ser considerats perillosos no podrà participar. El corredor mai pot anar per davant del seu gos.
El canicross va ser introduït a Catalunya i a la resta de l'estat a principis de la dècada de 2000 i compta amb federació pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada