dimecres

COMMEMORACIÓ DEL 70è ANIVERSARI DE L'ALLIBERAMENT DELS PRESOS D'AUSCHWITZ, A L'INSTITUT DE PALAFOLLS


L'institut Font del Ferro enceta aquest dimecres 8 d'abril amb una xerrada a càrrec de dues víctimes dels nazisme un seguit d'activitats commemoratives del 70è aniversari de l'alliberament de presos d'Auschwitz. Aquest primer acte tindrà lloc l'11.30 h a 12.30 h i concretament es vol que sigui una xerrada amical entre dues de les víctimes de Mauthausen i els alumnes de 4t d'ESO de l'institut. Els interessats en assistir cal que facin reserva prèvia al telèfon 937652223.
El segon acte commemoratiu tindrà lloc el divendres 17 d'abril. Sota el títol "La maternitat d'Elna" la investigadora i historiadora Assumpta Montellà parlarà als alumnes de 1r de batxillerat sobre la maternitat d'Elna tot donant veu als testimonis dels exiliats. A l'igual que l'acte del dimecres 8 d'abril, els interessats en assistir-hi han de trucar al 937652223.
El tercer i darrer acte commemoratiu tindrà lloc el divendres 24 d'abril. L'institut organitza una sortida a la maternitat d'Elna per conèixer de primera mà els escenaris en què Assumpta Montellà es va documentar per escriure la seva obra. Els interessats poden trucar a l'institut i reservar plaça. Sortida aproximada a les 8 h i tornada a les 17 h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada